Säkerhet & Sekretess

Om du handlar i vår webshop behöver vi använda dina personuppgifter för att kunna leverera dina beställningar, hantera betalningar, eventuella returer,  förändringar i din order mm.

Vi låter endast de företag som behövs för att kunna genomföra din beställning att ta del av dina personuppgifter, dvs tex postnord som behöver ta del av din adress och aviseringsmöjlighet av dina paket eller Klarna som sköter din betalning via kort, faktura.

Vi sparar din kundinformation så länge du är kund hos hos.

Du som kund har rättigheten att få dina uppgifter borttagna, då mailar ni hos på info@modesto.se.

Du har alltid rätt att begära ut ett registerutdrag för att se vilka uppgifter som finns sparade om dig. Om vi har felaktiga uppgifter registrerade är det vår skyldighet att rätta dessa.

Prenumererar du på vårt nyhetsbrev?

För att kunna skicka ut nyhetsbrev med information om det som händer i webshopen och våra butiker, erbjudanden, event och nya produkter behöver vi lagra dina personuppgifter. Detta godkänner ni själva i kassan vi genomförd order alt anmäler er på hemsidan

Endast de företag som hjälper oss att nå ut till er kunder via nyhetsbrev tar del av era uppgifter. Vi använder oss av Rulemailer ett svenskt företag baserat i Stockholm.

Du som prenumerant har närsomhelst rätt att avregistrera dig från våra nyhetsbrev. Det finns alltid en länk längst ner i alla utskick där du kan klicka för att avregistrera dig.
Vi sparar dina uppgifter tills du meddelar oss att du inte längre vill ha några utskick från oss.